Om företaget

Västertorps Trafikskola startades 1974 av Lars Lindholm och är ett starkt etablerat företag med många års erfarenhet, som idag drivs utav en ny ägare med 15 års erfarenhet inom branschen. Utöver utbildningsledaren finns även två trafiklärare samt receptionist på plats.

Som elev hos oss erbjuds du en individuell utbildningsplan och kostnadskalkyl som efterhands stäms av så att du uppskattningsvis vet hur många körlektioner du har kvar till körkortsprovet. Det går även bra att ta med din privata handledare på körlektionerna, då vi kan ge råd och tips på vad ni skall öva på hemma. Allt för att säkerställa att eleven får den bästa möjliga hjälpen som passar hen. 

Vi tillhandahåller även Introduktionsutbildningar för handledare och elev samt Riskettan.
Du kommer att få utbildning i riskfyllda moment som exempelvis av och påfarter, omkörning och mörkerkörning. Mörkerkörningen sker endast i bil under perioden 15/10 tom. 15/3, därefter så sker den i teorisal.
Vi arbetar även med att du som elev skall få en ökad självvärdering samt miljötänkande.

Bilarna som du kör med är utrustade med alkolås, inte för att kontrollera att ni som elever är nyktra utan snarare som en manifestation mot alkohol i trafiken.
Företaget är dessutom anslutet till STR, Sveriges Trafikskolors Riksförbund.